Henrik Pallin

Jobbtitel:
Kommunikationsrådgivare Socionom
Sociala medier:
Facebook Twitter

Kommunikationsrådgivaren som brinner för sociala medier.
Policyfrågor, integritet och ungas nätvanor är specialistområden.  Allt det jag säger, lär ut och pratar om baseras på den senaste forskningen och aktuella riktlinjer. 2015 fick jag ta emot utmärkelsen ”Årets digitala personlighet” i Värmland för mitt arbete med ungdomar.


Blogginlägg från Henrik

På nätet låter alla röster likadant

När man som organisation får negativ kritik i sociala medier är det viktigt att ta den på allvar. Jag tycker [...] Läs mer!

Tjäna pengar på Instagram, går det?

Tjäna pengar på Instagram, går det egentligen som småföretagare? Det var rubriken på en frukostföreläsning jag höll igår på Creative54. [...] Läs mer!

Vems omvärld bevakar du?

Idag diskuterade jag vikten av att se på omvärlden tillsammans med säljchefen på ett större företag. Vi var rörande överens [...] Läs mer!

Tre anledningar att vara uppkopplad under jul-ledigheten!

Uppkopplad = avkopplad Många verkar tro att koppla av och koppla ned är samma sak och semestertider har på senare [...] Läs mer!

No Hate

I fredags, den 4 november,  var det NoHate-dagen. En dag då vi aktivt fyller nätet med kärlek genom att dela med [...] Läs mer!

Därför behöver alla en policy för sociala medier

I sociala medier är gränsen mellan privat och representant hårfin eftersom det aldrig helt går att frikoppla någons åsikter från [...] Läs mer!