ICA Kvantum Hammarö väljer Koi Produktionsbyrå

ICA Kvantum Hammarö valde Koi Produktionsbyrå för att ta fram strategier inför lanseringen av den nybyggda butiken, samt producera marknadsföringsmaterial så som annonser, skyltar, direktreklam, pressmeddelanden, vepor, foton och broschyrer.

– Det känns väldigt roligt och inspirerande att jobba med ICA Kvantum, säger Kristina Öijeberg, AD på Koi Produktionsbyrå. Att få jobba med ett så starkt varumärke med tydlig grafisk profil gör det enkelt att producera material som blir rätt från början. Vi slipper landa i diskussioner om hur det ska se ut och kan koncentrera oss på budskap och innehåll, fortsätter Kristina.

En cateringbroschyr har nyss producerats av Koi Produktionsbyrå som var med redan på idéstadiet, där de tillsammans med ICA Kvantum satte ramarna för projektet. Förutom den grafiska manualen finns inom ICA en motsvarighet för fotografering med bland annat riktlinjer för vilken känsla bilder ska förmedla.

– Det var en väldigt bra gedigen fotobrief med klara riktlinjer som gav mig en stor kreativ frihet, säger Christine Holm, fotograf på Koi Produktionsbyrå. Uppdraget handlade om att förmedla matglädje, kvalitet och kunskap i en lekfull och professionell inramning, fortsätter hon.

Kvantum Hammarö Catering & bageri Linda & Josefin 

 

 

Share